Αρχική Σελίδα 

Γιατί πρέπει να είναι επώνυμα;

Πολλά κακής ποιότητας προϊόντα (κλειδιά, κύλινδροι, λουκέτα) έχουν κατακλύσει την αγορά, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι καταναλωτές να έχουν παράπονα και προβλήματα, όσον αφορά την ασφάλειά τους και την κατασκευή αντιγράφων.

Εμείς στο «Stamatiou Key Center» όπου εμπιστευτήκατε την ασφάλεια της περιουσίας σας, αντιπροσωπεύουμε αυθεντικά προϊόντα τα οποία διαθέτουν το ανάλογο κύρος και αξιοπιστία!

Υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι για να επιλέξετε ένα επώνυμο κλειδί:

  1. Ένα κακής ποιότητας αντίγραφο μπορεί να χαλάσει την κλειδαριά.

  2. Το φθηνό κλειδί μπορεί να σπάσει με πολύ μεγαλύτερη ευκολία μέσα στην κλειδαριά, με τις γνωστές δυσάρεστες συνέπειες.

  3. Δεν μπορεί να παραχθεί αντίγραφο από ένα κακής ποιότητας κλειδί γιατί εξαντλούνται όλα τα όρια ανεκτικότητας της κλειδαριάς.

Γι΄αυτό ο τελικός καταναλωτής, οφείλει να επιμένει στην αγορά και χρήση επώνυμων προϊόντων και να επιβραβεύει τον κλειθροποιό που εργάζεται σωστά και υπεύθυνα, για την ασφάλειά του.
Το κατάστημά μας διαθέτει κλειδιά και μηχανήματα κοπής αυτών, από παγκοσμίως αναγνωρισμένα εργοστάσια προϊόντων κλειθροποιίας.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Κλειδιά οικιών
Κλειδιά αυτοκινήτων

MASTER KEY
SYSTEM


Συστήματα Master Key και Keyed Alike (ίδιο κλειδί) για να απαλλαχθείτε από το πλήθος των κλειδιών αλλά και να έχετε τον έλεγχο της πρόσβασης σε κάθε χώρο...
περισσότερα>>

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ
Πολύτιμες συμβουλές που θα θωρακίσουν την ασφάλεια της οικίας και του αυτοκινήτου σας...
περισσότερα>>


 

Created by
korinthorama