Η υψηλή τεχνολογική κατάρτιση, σε συνδυασμό με τα πλέον σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα κοπής κλειδιών, δίνουν άμεσες και σίγουρες λύσεις σε δύσκολες και πολλές φορές δυσάρεστες καταστάσεις όπως:

Όταν ξεχνάμε τα κλειδιά μας εντός της οικίας, του χώρου εργασίας ή του αυτοκινήτου μας.
Όταν χάσουμε τελείως τα κλειδιά μας.
Όταν τα κλειδιά μας είναι φθαρμένα, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν σωστά στην κλειδαριά και να προκαλούν την φθορά της.

Ο άρτιος τεχνολογικός μας εξοπλισμός σε ηλεκτρονικές μηχανές κοπής κλειδιών, μας δίνει τη δυνατότητα να κόψουμε κλειδιά μόνο με βάση τον κωδικό κοπής του κλειδιού σας!

Έτσι έχοντας στην κατοχή μας την προσωπική κάρτα όπου αναγράφεται ο κωδικός κοπής κλειδιού, έχουμε ένα αντίγραφο κλειδιού, γρήγορα και αξιόπιστα. Στην περίπτωση που δεν έχετε τον κωδικό κοπής του κλειδιού σας, μπορούμε να σας τον προμηθεύσουμε, αφού μας φέρετε ένα από τα υπάρχοντα κλειδιά σας. Αφού το αποκωδικοποιήσουμε, σας παραδίδουμε την προσωπική σας κάρτα με τον κωδικό.

Η κωδικοποίηση αυτή μπορεί να γίνει για όλους τους τύπους κλειδιών όπως:

Οικιών : απλά - ασφαλείας - χρηματοκιβωτίου - θωρακισμένων θυρών
Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών: απλά - ασφαλείας - IMMOBILIZER

 


 

MASTER KEY
SYSTEM


Συστήματα Master Key και Keyed Alike (ίδιο κλειδί) για να απαλλαχθείτε από το πλήθος των κλειδιών αλλά και να έχετε τον έλεγχο της πρόσβασης σε κάθε χώρο...
περισσότερα>>

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ
Πολύτιμες συμβουλές που θα θωρακίσουν την ασφάλεια της οικίας και του αυτοκινήτου σας...
περισσότερα>>


 

Created by
korinthorama