Αγαπητέ πελάτη,

Στον συμβουλευτικό κατάλογο που ακολουθεί θα αναφερθούμε στα κύρια αδύνατα σημεία της ασφάλειας του σπιτιού και του αυτοκινήτου.

 1. Η εξώπορτα κατά προτίμηση πρέπει να έχει ειδικό αφαλό ασφαλείας.

 2. Εάν δεν διαθέτετε θωρακισμένη εξώπορτα, τότε επιβάλλεται η τοποθέτηση πρόσθετης κλειδαριάς ασφαλείας (τύπου χρηματοκιβωτίου ή άλλη).

 3. Απαραίτητος είναι και ο φακός (μάτι), προκειμένου να διακρίνετε σε ποιόν ανοίγετε την πόρτα.

 4. Εάν έχετε δευτερεύουσες πόρτες (υπηρεσίας κλπ) ενισχύστε τις με σιδεριές και πρόσθετους σύρτες ασφαλείας. Επίσης φωταγωγοί και φεγγίτες πρέπει να έχουν γερή σιδεριά.

 5. Ασφαλίστε τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα παλαιού τύπου καθώς και όλες τις συρόμενες με ειδικούς μηχανισμούς ή πατέντες των κλειθροποιών.

 6. Εάν υπάρχουν σχάρες αερισμού υπογείων χώρων να είναι ασφαλισμένες από κάτω.

 7. Να ζητάτε την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος από τον εκάστοτε κλειθροποιό που σας εξυπηρετεί, προκειμένου να διαπιστώνετε την αξιοπιστία, την επαγγελματική και την τεχνική του κατάρτιση.
  Έτσι προστατεύεστε διπλά από "αεριτζήδες" του επαγγέλματος.

 8. Μην κλειδώνετε στο αυτοκίνητό σας πράγματα αξίας ορατά απ΄ έξω. Υποπτευθείτε την πιθανότητα κάποιος να σας κατασκοπεύει την στιγμή που τοποθετείτε στο πορτ-παγκάζ προσωπικά σας ή άλλα αντικείμενα αξίας.

 9. Μην αφήνετε τα κλειδιά σας σε κοινή θέα γιατί μπορούν εξ΄ αποστάσεως να "διαβαστούν" και να φτιαχτούν αντίγραφα.

 10. Μην δίνετε στον παρκαδόρο το master κλειδί, αλλά το ειδικό πάρκινγκ (διατίθεται από τις περισσότερες μάρκες αυτοκινήτων).

 11. Από άγνωστους παρκαδόρους να ζητάτε και να κρατάτε μέχρι την τελική παράδοσή του, το αποδεικτικό στοιχείο παραλαβής του αυτοκινήτου σας.

 12. Αντιγραφές κλειδιών, επισκευές, τροποποιήσεις, αλλαγές συνδυασμών, κωδικοί, immobilizer και άλλες τεχνικές, εάν δεν πραγματοποιούνται από ειδικό επαγγελματία κλειδαρά, έχουν σαν αποτέλεσμα την ελαττωματική και μη ικανοποιητική ασφάλεια του αυτοκινήτου και της οικίας σας.

Ο ειδικός αδειούχος κλειθροποιός πρόθυμα θα σας συμβουλεύσει για την αντιμετώπιση κάθε ειδικού προβλήματος σχετικά με την ασφάλεια του σπιτιού σας, του χώρου εργασίας σας, του αυτοκινήτου κλπ.
Επιλέξτε να εξυπηρετείστε από κλειθροποιεία που φέρουν το ειδικό σήμα του συλλόγου τους και την θεωρημένη άδεια από την αστυνομία.

 

MASTER KEY
SYSTEM


Συστήματα Master Key και Keyed Alike (ίδιο κλειδί) για να απαλλαχθείτε από το πλήθος των κλειδιών αλλά και να έχετε τον έλεγχο της πρόσβασης σε κάθε χώρο...
περισσότερα>>

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ
Πολύτιμες συμβουλές που θα θωρακίσουν την ασφάλεια της οικίας και του αυτοκινήτου σας...
περισσότερα>>


 

Created by
korinthorama