Σύστημα Simons Voss 3060

ωρίς κλειδιά
ωρίς καλώδια
ωρίς γεωγραφικά όρια

Δημιουργούμε ένα νέο κόσμο.
Η τέλεια λύση για να ανοίξετε και να λειτουργήσετε με ένα απλό άγγιγμα, από την πιο απλή πόρτα έως τον πιο σύγχρονο μηχανισμό. Επιλέγοντας το σύστημα Simons Voss 3060, μπορείτε να κάνετε την ζωή σας ασφαλέστερη, ευκολότερη, απλούστερη και πιό παραγωγική. Φέρνει την επανάσταση στον τρόπο κλειδώματος. Εφαρμόζει την πιο μοντέρνα και φιλική στον χρήστη ηλεκτρονική ψηφιακή τεχνολογία.

Ολοκληρωμένο και τέλειο σύστημα ελέγχου πρόσβασης
(access control)

Η βάση του συστήματος είναι ο ψηφιακός κύλινδρος 3061, ο οποίος συνεργάζεται ασύρματα με όλα τα κοντρόλ (το 3064, το βιομετρικό Q 3007, το πληκτρολόγιο 3068, τον βιομετρικό αναγνώστη Q 3008 ή το smart relay 3063). Μπορείτε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, να επιλέξετε τον κατάλληλο συνδυασμό, κυλίνδρων και κοντρόλ, ενώ σας παρέχεται και η δυνατότητα αναβάθμισης.

Εφαρμογές
Το σύστημα Simons Voss μπορεί να τοποθετηθεί σε κατοικίες, επιχειρήσεις, επαγγελματικά γραφεία, μεγάλες εταιρίες, οργανισμούς, νοσοκομεία, τράπεζες, πανεπιστήμια, και δημόσιες υπηρεσίες. Εύκολα, γρήγορα και χωρίς μετατροπές.
Δείτε τις εφαρμογές >>

Γερμανική ποιότητα, υψηλή ασφάλεια
Δέκα χρόνια αδιαφιλονίκητης πρωτοπορίας στην ψηφιακή τεχνολογία. Πάνω από 1.000.000 κοντρόλ ελέγχουν την πρόσβαση σε εγκατεστημένα συστήματα στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Με εγκρίσεις υψηλής ποιότητας των οργανισμών VdS και BSI. Για αυτούς που απαιτούν ασφάλεια, ευκολία, οικονομία.

 

Ψηφιακός Κύλινδρος 3061
(κλικ για λεπτομέρειες)
Ψηφιακή κλειδαριά - χερούλι
(κλικ για λεπτομέρειες)


Κοντρόλ 3064
(κλικ για λεπτομέρειες)
Βιομετρικό Κοντρόλ Q 3007
(κλικ για λεπτομέρειες)


Πληκτρολόγιο 3068
(κλικ για λεπτομέρειες)
Βιομετρικός αναγνώστης Q3008
(κλικ για λεπτομέρειες)


Smart Relay 3063
(κλικ για λεπτομέρειες)
 


Δίκτυα χωρίς Καλώδια σε 24ωρη βάση και στις 5 ηπείρους

Ασφαλίστε ασύρματα την εταιρία σας με το σύστημα Wave Net της Simons Voss, έχοντας τον προγραμματισμό και την διαχείριση εσείς οι ίδιοι με την χρήση των προγραμματιστών 3067, ή Smart CD ή PDA.

Συστήματα με μεγάλο αριθμό κυλίνδρων και κοντρόλ, εγκατεστημένα σε μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς, με πολλαπλές εγκαταστάσεις σε οποιαδήποτε μέρος του κόσμου, μπορούν να συνδεθούν σε on-line δίκτυο, χωρίς την ανάγκη για το παραμικρό καλώδιο.

Στο δυναμικό περιβάλλον μιας εταιρίας υπάρχει διαρκής επιτήρηση και αποτελεσματικός έλεγχος στην πρόσβαση και σε πολλές λειτουργίες συστημάτων και μηχανημάτων. Όλα αυτά στον χρόνο και την χρονική περίοδο που εσείς επιθυμείτε.


PDA
Προγραμματιστής 3067


Smart CD
Κόμβος Δικτύου Wave Net


Εταιρίες & Οργανισμοί που χρησιμοποιουν το σύστημα

Ένα εκατομμύριο κοντρόλ έχουν πωληθεί παγκοσμίως και είναι ενεργοποιημένα να λειτουργούν γρήγορα με ασφάλεια και ακρίβεια. Από πελάτες που χρειάζονται ένα μόνο κύλινδρο-κλειδαριά και ένα χειριστήριο μέχρι το υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου Allianz Arena με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργικότητας, όπου χρησιμοποιούν 1800 κλειδαριές και 1300 χειριστήρια.

   

Μερικοί από τους χρήστες του:

η Adidas,
η Βρετανική Πρεσβεία στην Μόσχα,
το αεροδρόμιο της Κολωνίας,
η Mercedes-Benz,
η DaimlerChrysler,
η Deutsche Bank,
τα πανεπιστήμια του Μονάχου, της Δρέσδης, του Ανοβέρου,
η Volkswagen,
η Siemens,
το μουσείο τέχνης της Στουτγάρδης,
τα γερμανικά Διοικητικά Δικαστήρια,
το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μονάχου

 

MASTER KEY
SYSTEM


Συστήματα Master Key και Keyed Alike (ίδιο κλειδί) για να απαλλαχθείτε από το πλήθος των κλειδιών αλλά και να έχετε τον έλεγχο της πρόσβασης σε κάθε χώρο...
περισσότερα>>

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ
Πολύτιμες συμβουλές που θα θωρακίσουν την ασφάλεια της οικίας και του αυτοκινήτου σας...
περισσότερα>>


 

Created by
korinthorama